Zhejiang Longstar Houseware Co. Ltd.

Perusahaan bakal maju bebarengan karo pelanggan global kanggo nggawe sesuk sing luwih apik.

Pemasaran

Nyakup luwih saka 20 negara lan wilayah ing Eropa, Amerika, Jepang, Korea Selatan, Rusia, Filipina, lsp.

Pangembangan

Salah sawijining perusahaan barang rumah tangga modern sing duwe kapabilitas R&D produksi lan kualitas produk

Misi

Nyedhiyakake barang rumah tangga sing gaya lan awet lan nggawe urip kulawarga modern sing luwih apik

Babagan Longstar

Zhejiang Longstar Houseware Co. Ltd didegake ing taun 1996. Sawise 20 taun pembangunan, dadi perusahaan terkemuka ing industri peralatan rumah tangga China. Ing taun 2009, basis produksi Longstar ing Xianju dileksanakake, jembaré 150 hektar kanthi total investasi RMB 150 yuta. Penjualan mundhak kanthi cepet nalika saluran penjualan wis diperluas, terus tekan rekor tertinggi.

Hektar
+
Unit
+

Produk Longstar mlebu kulawarga Tionghoa kanthi rata-rata rong lembar per detik. Produk perusahaan ora mung bisa didol kanthi apik ing pasar domestik, nanging uga sumebar ing 20 negara lan wilayah kalebu Eropa, Amerika, Jepang, Korea, Rusia, Filipina. Asile, produk perusahaan disenengi dening pelanggan domestik lan manca negara. Saiki, produk perusahaan dadi luwih saka 20 kategori kanthi meh 2000 unit.

Keahlian & Keahlian Kita

Jaringan penjualan perusahaan nyakup rantai hypermarket internasional KA kayata Wal-Mart, Carrefour lan RT-MART uga sawetara supermarket rantai domestik kayata CR Vanguard, Yonghui Superstore lan supermarket SG.
Ing 2016, Longstar nglampahi dhuwit kanggo ngimpor peralatan canggih kanggo produksi botol vakum kanthi otomatis. Perusahaan ngenalake serangkaian peralatan lan teknologi canggih kayata mesin pemotong laser otomatis pertama ing China, mesin deteksi bocor molekul lan debu- lokakarya lukisan gratis. Kekuwatan komprehensif sing kuat ing perusahaan njamin produktivitas lan kapasitas pasokan sing gedhe, lan saiki perusahaan bisa ngasilake limang juta botol vakum saben taun.
Kajaba iku, Longstar bakal nggawa manipulator ABB sing misuwur ing saindenging jagad, sing luwih canggih tinimbang gaweyan tangan. Kabeh produk bakal digawe standar sing luwih profesional lan luwih stabil.

Kerajinan standar tinggi

Kerajinan panyegelan mandheg banyu standar dhuwur ngisolasi banyu kanthi nambah bolt ing pinggir botol, lan ngreksa panase kanthi gampang. Gampang nggawa lan nyegah bocor cairan. Kabeh prosedur nambah lan saling pengaruh, saengga bisa njaga suhu paling apik. Longstar nganyarke botol ringan, sing kontainer njero nggunakake teknik proses muter, dadi tipis nanging kenceng. Cahya lan portabel, sing bobote mung rong pertiga botol vakum asli. Nanging pengawetane panas bisa tahan luwih dawa tinimbang sing biasa. Mula, sampeyan pancen bisa ngrasakake urip sing entheng.
Botol vakum Longstar nduweni komitmen kanggo desain inovatif sing digabung karo mode lan keperluan, lan fokus ing desain sing apik karo cat, saengga katon apik lan ramah lingkungan. Nduwe desain anyar lan njaga cairan dadi panas utawa adhem, supaya sampeyan bisa ngombe murni lan banyu sing sehat. Kanggo perfeksionis kasebut, perusahaan duwe tujuan ngasilake botol vakum sing mung duweke sampeyan.