Wadah Panganan Kaca

KABEH KATEGORI PRODUK
  • Glass square food container 360ml LJ-0655

    Wadah panganan kothak kaca 360ml LJ-0655

    Wadah panganan kothak kaca LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Bisa digawe panas ing oven gelombang mikro, uga bisa digunakake ing oven; Kanthi nyenyet sing apik, dering segel kanthi papat sisih ditutup kanthi apik.
  • Glass square food container 550ml LJ-0656

    Wadah panganan kothak kaca 550ml LJ-0656

    Wadah panganan kothak kaca LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Bisa digawe panas ing oven gelombang mikro, uga bisa digunakake ing oven; Kanthi nyenyet sing apik, dering segel kanthi papat sisih ditutup kanthi apik.
  • Glass square food container 700ml LJ-0657

    Wadah panganan kothak kaca 700ml LJ-0657

    Wadah panganan kothak kaca LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Bisa digawe panas ing oven gelombang mikro, uga bisa digunakake ing oven; Kanthi nyenyet sing apik, dering segel kanthi papat sisih ditutup kanthi apik.
  • Glass round food container 420ml LJ-0658

    Wadah panganan bunder kaca 420ml LJ-0658

    Wadah panganan bunder kaca LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Bisa digawe panas ing oven gelombang mikro, uga bisa digunakake ing oven; Kanthi nyenyet sing apik, dering segel kanthi papat sisih ditutup kanthi apik.
  • Glass round food container 800ml LJ-0659

    Wadah panganan bunder kaca 800ml LJ-0659

    Wadah panganan bunder kaca LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Bisa digawe panas ing oven gelombang mikro, uga bisa digunakake ing oven; Kanthi nyenyet sing apik, dering segel kanthi papat sisih ditutup kanthi apik.
  • Glass round food container 950ml LJ-1039

    Wadah panganan bunder kaca 950ml LJ-1039

    Wadah panganan bunder kaca LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Bisa digawe panas ing oven gelombang mikro, uga bisa digunakake ing oven; Kanthi nyenyet sing apik, dering segel kanthi papat sisih ditutup kanthi apik.
  • Glass round food container 620ml LJ-1040

    Wadah panganan bunder kaca 620ml LJ-1040

    Wadah panganan bunder kaca LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Bisa digawe panas ing oven gelombang mikro, uga bisa digunakake ing oven; Kanthi nyenyet sing apik, dering segel kanthi papat sisih ditutup kanthi apik.
  • Glass round food container 400ml LJ-1041

    Wadah panganan bunder kaca 400ml LJ-1041

    Wadah panganan bunder kaca LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Bisa digawe panas ing oven gelombang mikro, uga bisa digunakake ing oven; Kanthi nyenyet sing apik, dering segel kanthi papat sisih ditutup kanthi apik.
  • Glass rectangle food container 330ml LJ-0650

    Wadah panganan persegi panjang kaca 330ml LJ-0650

    Wadah panganan persegi panjang kaca LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang di resiki. Bisa digawe panas ing oven gelombang mikro, uga bisa digunakake ing oven; Kanthi nyenyet sing apik, dering segel kanthi papat sisih ditutup kanthi apik.
  • Glass rectangle food container 550ml LJ-0651

    Wadah panganan persegi panjang kaca 550ml LJ-0651

    Wadah panganan persegi panjang kaca LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang di resiki. Bisa digawe panas ing oven gelombang mikro, uga bisa digunakake ing oven; Kanthi nyenyet sing apik, dering segel kanthi papat sisih ditutup kanthi apik.  
  • Glass square food container 360ml LJ-1038

    Wadah panganan kothak kaca 360ml LJ-1038

    Wadah panganan kothak kaca LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Bisa digawe panas ing oven gelombang mikro, uga bisa digunakake ing oven; Kanthi nyenyet sing apik, dering segel kanthi papat sisih ditutup kanthi apik.
  • Glass square food container 550ml LJ-1037

    Wadah panganan kothak kaca 550ml LJ-1037

    Wadah panganan kothak kaca LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Bisa digawe panas ing oven gelombang mikro, uga bisa digunakake ing oven; Kanthi nyenyet sing apik, dering segel kanthi papat sisih ditutup kanthi apik.