Wadhah Panganan

KABEH KATEGORI PRODUK
  • Star diamond rectangle food container 1L LJ-3521

    Wadah panganan segi telu berlian lintang 1L LJ-3521

    Wadah panganan persegi panjang berlian lintang LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan, aman lan sehat. Kanthi kenceng, cincin segel nganggo papat sisi ditutup kanthi apik, yen diisi sup, ora bakal diwutahake. Tahan panas lan bisa digawe panas dening gelombang mikro, nanging aja nganti tutup tutup ing oven gelombang mikro; Uga anti-beku, bisa disimpen ing kulkas, panganan bisa disimpen kanthi gampang, lan kulkas wis resik lan rapi; Bisa digunakake ing kabinet, oven microwave, kulkas ...
  • Star diamond rectangle food container 2.1L LJ-3522

    Wadah panganan segi telu berlian lintang 2.1L LJ-3522

    Wadah panganan persegi panjang berlian lintang LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan, aman lan sehat. Kanthi kenceng, cincin segel nganggo papat sisi ditutup kanthi apik, yen diisi sup, ora bakal diwutahake. Tahan panas lan bisa digawe panas dening gelombang mikro, nanging aja nganti tutup tutup ing oven gelombang mikro; Uga anti-beku, bisa disimpen ing kulkas, panganan bisa disimpen kanthi gampang, lan kulkas wis resik lan rapi; Bisa digunakake ing kabinet, oven microwave, kulkas ...
  • Star diamond round food container 320ml LJ-3523

    Wadah panganan bunder berlian bintang 320ml LJ-3523

    Wadah panganan bunder berlian lintang LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan, aman lan sehat. Kanthi kenceng, cincin segel nganggo papat sisi ditutup kanthi apik, yen diisi sup, ora bakal diwutahake. Tahan panas lan bisa digawe panas dening gelombang mikro, nanging aja nganti tutup tutup ing oven gelombang mikro; Uga anti-beku, bisa disimpen ing kulkas, panganan bisa disimpen kanthi gampang, lan kulkas wis resik lan rapi; Bisa digunakake ing kabinet, oven microwave, kulkas ...
  • Star diamond round food container 650ml LJ-3525

    Wadah panganan bunder berlian bintang 650ml LJ-3525

    Wadah panganan bunder berlian lintang LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan, aman lan sehat. Kanthi kenceng, cincin segel nganggo papat sisi ditutup kanthi apik, yen diisi sup, ora bakal diwutahake. Tahan panas lan bisa digawe panas dening gelombang mikro, nanging aja nganti tutup tutup ing oven gelombang mikro; Uga anti-beku, bisa disimpen ing kulkas, panganan bisa disimpen kanthi gampang, lan kulkas wis resik lan rapi; Bisa digunakake ing kabinet, oven microwave, kulkas ...
  • Star diamond round food container 1.1L LJ-3526

    Wadah panganan babak intan lintang 1.1L LJ-3526

    Wadah panganan bunder berlian lintang LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan, aman lan sehat. Kanthi kenceng, cincin segel nganggo papat sisi ditutup kanthi apik, yen diisi sup, ora bakal diwutahake. Tahan panas lan bisa digawe panas dening gelombang mikro, nanging aja nganti tutup tutup ing oven gelombang mikro; Uga anti-beku, bisa disimpen ing kulkas, panganan bisa disimpen kanthi gampang, lan kulkas wis resik lan rapi; Bisa digunakake ing kabinet, oven microwave, kulkas ...
  • Star diamond rectangle food container370ml LJ-3520

    Wadah panganan segi telu berlian lintang370ml LJ-3520

    Wadah panganan persegi panjang berlian lintang LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan, aman lan sehat. Kanthi kenceng, cincin segel nganggo papat sisi ditutup kanthi apik, yen diisi sup, ora bakal diwutahake. Tahan panas lan bisa digawe panas dening gelombang mikro, nanging aja nganti tutup tutup ing oven gelombang mikro; Uga anti-beku, bisa disimpen ing kulkas, panganan bisa disimpen kanthi gampang, lan kulkas wis resik lan rapi; Bisa digunakake ing kabinet, oven microwave, kulkas ...
  • Star diamond square food container 1.7L LJ-3519

    Wadhah panganan kothak berlian lintang 1.7L LJ-3519

    Wadah panganan berlian lintang LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan, aman lan sehat. Kanthi kenceng, cincin segel nganggo papat sisi ditutup kanthi apik, yen diisi sup, ora bakal diwutahake. Tahan panas lan bisa digawe panas dening gelombang mikro, nanging aja nganti tutup tutup ing oven gelombang mikro; Uga anti-beku, bisa disimpen ing kulkas, panganan bisa disimpen kanthi gampang, lan kulkas wis resik lan rapi; Bisa digunakake ing kabinet, oven gelombang mikro, kulkas lan ...
  • Star diamond square food container 900ml LJ-3518

    Wadah panganan persegi berlian 900ml LJ-3518

    Wadah panganan persegi lintang LONGSTAR digawe saka bahan kelas panganan, aman lan sehat. Kanthi kenceng, cincin segel nganggo papat sisi ditutup kanthi apik, yen diisi sup, ora bakal diwutahake. Tahan panas lan bisa digawe panas dening gelombang mikro, nanging aja nganti tutup tutup ing oven gelombang mikro; Uga anti-beku, bisa disimpen ing kulkas, panganan bisa disimpen kanthi gampang, lan kulkas wis resik lan rapi; Bisa digunakake ing kabinet, oven microwave, kulkas ...
  • Plastic square food container 3000ml LK-2011

    Wadah panganan kothak plastik 3000ml LK-2011

    Wadah panganan kothak plastik LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Bisa digunakake ing oven gelombang mikro, lemari es, mesin cuci piring lan liya-liyane; Kanthi nyenyet sing apik, dering segel kanthi papat sisih ditutup kanthi apik.
  • Glass rectangle food container 330ml LJ-0650

    Wadah panganan persegi panjang kaca 330ml LJ-0650

    Wadah panganan persegi panjang kaca LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang di resiki. Bisa digawe panas ing oven gelombang mikro, uga bisa digunakake ing oven; Kanthi nyenyet sing apik, dering segel kanthi papat sisih ditutup kanthi apik.
  • Glass rectangle food container 550ml LJ-0651

    Wadah panganan persegi panjang kaca 550ml LJ-0651

    Wadah panganan persegi panjang kaca LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang di resiki. Bisa digawe panas ing oven gelombang mikro, uga bisa digunakake ing oven; Kanthi nyenyet sing apik, dering segel kanthi papat sisih ditutup kanthi apik.  
  • Glass square food container 360ml LJ-0655

    Wadah panganan kothak kaca 360ml LJ-0655

    Wadah panganan kothak kaca LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Bisa digawe panas ing oven gelombang mikro, uga bisa digunakake ing oven; Kanthi nyenyet sing apik, dering segel kanthi papat sisih ditutup kanthi apik.