• Minions hook(2pk) CH-6579

    Pancing Minion (2pk) CH-6579

    Pancing tembok LONGSTAR Minions, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Kanthi ngemot abot, bisa ngemot 1,5kg; Nalika digunakake, tulung Resiki tembok luwih dhisik banjur tancepake sawise garing, banjur robek film adesif ing sisih mburi pancing lan tancepake ing tembok ora apa-apa, luwih becik digantung sawise 12 jam, bisa uga luwih awet ; Uga anti banyu, aja bebas nggunakake; Uga kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions hook(2pk) CH-6582

    Pancing Minion (2pk) CH-6582

    Pancing tembok LONGSTAR Minions, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Kanthi muatan abot, bisa ngemot 2.0kg; Nalika digunakake, tulung Resiki tembok luwih dhisik banjur tancepake sawise garing, banjur robek film adesif ing sisih mburi pancing lan tancepake ing tembok ora apa-apa, luwih becik digantung sawise 12 jam, bisa uga luwih awet ; Uga anti banyu, aja bebas nggunakake; Uga kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions hanger(4pk/set) CH-6396

    Gantung minion (4pk / set) CH-6396

    Gantungan Minong LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, awet lan non-slip. Iki bisa diputer.
  • Minions hook(2PK) CH-6507

    Pancing Minion (2PK) CH-6507

    Pancing tembok LONGSTAR Minions, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Kanthi ngemot abot, bisa ngemot 1,5kg; Nalika digunakake, tulung Resiki tembok luwih dhisik banjur tancepake sawise garing, banjur robek film adesif ing sisih mburi pancing lan tancepake ing tembok ora apa-apa, luwih becik digantung sawise 12 jam, bisa uga luwih awet ; Uga anti banyu, aja bebas nggunakake; Uga kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions hook CH-6377

    Pelayan pancing CH-6377

    Pancing tembok LONGSTAR Minions, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Kanthi beban abot, bisa ngemot 3.0kg; Nalika digunakake, tulung Resiki tembok luwih dhisik banjur tancepake sawise garing, banjur robek film adesif ing sisih mburi pancing lan tancepake ing tembok ora apa-apa, luwih becik digantung sawise 12 jam, bisa uga luwih awet ; Uga anti banyu, aja bebas nggunakake; Uga kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions hook(2pk) CH-6378

    Pancing Minion (2pk) CH-6378

    Pancing tembok LONGSTAR Minions, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Kanthi ngemot abot, bisa ngemot 1,5kg; Nalika digunakake, tulung Resiki tembok luwih dhisik banjur tancepake sawise garing, banjur robek film adesif ing sisih mburi pancing lan tancepake ing tembok ora apa-apa, luwih becik digantung sawise 12 jam, bisa uga luwih awet ; Uga anti banyu, aja bebas nggunakake; Uga kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions hook(2pk) CH-6379

    Pancing Minion (2pk) CH-6379

    Pancing tembok LONGSTAR Minions, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Kanthi muatan abot, bisa ngemot 2.0kg; Nalika digunakake, tulung Resiki tembok luwih dhisik banjur tancepake sawise garing, banjur robek film adesif ing sisih mburi pancing lan tancepake ing tembok ora apa-apa, luwih becik digantung sawise 12 jam, bisa uga luwih awet ; Uga anti banyu, aja bebas nggunakake; Uga kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions hook(2pk) CH-6380

    Pancing Minion (2pk) CH-6380

    Pancing tembok LONGSTAR Minions, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Kanthi ngemot abot, bisa ngemot 1,5kg; Nalika digunakake, tulung Resiki tembok luwih dhisik banjur tancepake sawise garing, banjur robek film adesif ing sisih mburi pancing lan tancepake ing tembok ora apa-apa, luwih becik digantung sawise 12 jam, bisa uga luwih awet ; Uga anti banyu, aja bebas nggunakake; Uga kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions hook(2pk) CH-6381

    Pancing Minion (2pk) CH-6381

    Pancing tembok LONGSTAR Minions, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Kanthi ngemot abot, bisa ngemot 2,5kg; Nalika digunakake, tulung Resiki tembok luwih dhisik banjur tancepake sawise garing, banjur robek film adesif ing sisih mburi pancing lan tancepake ing tembok ora apa-apa, luwih becik digantung sawise 12 jam, bisa uga luwih awet ; Uga anti banyu, aja bebas nggunakake; Uga kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions hook(3PK) CH-6511

    Pancing Minion (3PK) CH-6511

    Produk : Minion hook (3PK) Merek : LONGSTAR Item no : Material CH-6511 : PVC + ABS + IRON + lem Viscose MOQ : 3000 set Ukuran produk : 6.5 * 3.5cm Bobot produk : 59g Jumlah karton : 120 set / ukuran karton Master CTN : 46 * 35 * 31.5cm Gaya : kelet uga Wong sing ditrapake : Kothak Werna umum : ora ana Werna: kuning (bisa disesuaikan) Papan asale : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001, Laporan Audit Sosial ISO14001 : BSCI , Starbucks, Wal-Martand, Disney LONGSTAR Minion wall hook, digawe saka q ...
  • Minions hanger(5pk/set)

    Gantung minion (5pk / set)

    Produk : gantungan Minion (5pk / set) Merek : LONGSTAR Item no : CH-6395 Material : PP MOQ : 3000 set Ukuran produk : 42.3 * 9.5 * 1.2cm Bobot produk : 305g Jumlah karton : 32sets / CTN Master karton ukuran : 58.5 * 44 * 49.5cm Gaya : awet Wong sing ditrapake : Kothak warna umum : ora ana warna : kuning (bisa disesuaikan) Papan asal : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001, Laporan Audit Sosial ISO14001 : BSCI , Starbucks, Wal- Gantung Martand, Disney LONGSTAR Minions, digawe saka bahan bermutu ...
  • Minions hanger(2pk/set)

    Gantung minion (2pk / set)

    Produk : gantungan Minion (2pk / set) Merek : LONGSTAR Item no : CH-6393 Material : PP MOQ : 3000 set Ukuran produk : 28.5 * 16.5 * 7cm Bobot produk : 70g Jumlah karton : 60 set / ukuran karton Master CTN : 44 * 32 * Gaya 46cm : awet Wong sing ditrapake : bocah Werna kothak : ora Werna : kuning (bisa disesuaikan) Papan asal : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001, Laporan Audit Sosial ISO14001 : BSCI , Starbucks, Wal-Martand, Disney Gantungan Minong LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu ...