Kothak Tisu

KABEH KATEGORI PRODUK
  • Multifunctional tissue box LJ-1625

    Kothak jaringan multifungsi LJ-1625

    Kothak jaringan multifungsi LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, awet. Bisa disimpen kanthi apik, bisa uga kothak panyimpenan ing sisih kiwa, lan sing tengen bisa dadi kothak jaringan, pancen migunani ing ruang; Kanthi iki, bakal luwih apik lan luwih resik.
  • Storage box with handle(S) LJ-1667

    Kothak panyimpenan nganggo gagang (S) LJ-1667

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Bisa disimpen kanthi apik, nolak ora tumoto; Kanthi desain tutup, bakal nyegah rereget; Kanthi desain gagang, bisa hotspot, migunani banget ing saben dinane.
  • Storage box with handle(M) LJ-1668

    Kothak panyimpenan nganggo gagang (M) LJ-1668

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Bisa disimpen kanthi apik, nolak ora tumoto; Kanthi desain tutup, bakal nyegah rereget; Kanthi desain gagang, bisa hotspot, migunani banget ing saben dinane.
  • Storage box with handle(L) LJ-1669

    Kothak panyimpenan nganggo gagang (L) LJ-1669

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Bisa disimpen kanthi apik, nolak ora tumoto; Kanthi desain tutup, bakal nyegah rereget; Kanthi desain gagang, bisa hotspot, migunani banget ing saben dinane.
  • Minions tissue box CH-6505

    Kothak jaringan minion CH-6505

    Kothak jaringan persegi panjang LONGSTAR Minion, digawe saka bahan bermutu, awet. Kanthi permukaan sing alus, rasane kepenak, uga gampang diresiki; Kanthi iki, luwih gampang nggawa jaringan nalika nggunakake. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions tissue box CH-6503

    Kothak jaringan minion CH-6503

    Kothak tisu kothak LONGSTAR Minion digawe saka bahan bermutu, awet. Kanthi permukaan sing alus, rasane kepenak, uga gampang diresiki; Kanthi iki, luwih gampang nggawa jaringan nalika nggunakake. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions tissue box CH-6506

    Kothak jaringan minion CH-6506

    Produk : Minion box box Brand : LONGSTAR Item no : CH-6506 Material : PP + PS MOQ : 3000 pcs Ukuran produk : φ13.4 * 13.5cm Bobot produk : 128g Jumlah karton : 60 pcs / CTN ukuran karton Master : 68.5 * 41.5 * 54cm Gaya : awet Wong sing ditrapake : Kothak warna publik : ora ana warna : putih, kuning (bisa disesuaikan) Papan asal : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001, Laporan Audit Sosial ISO1400 : : BSCI , Starbucks, Wal-Martand , Disney LONGSTAR Minion kothak jaringan bunder, digawe saka ...
  • Minions tissue box CH-6503

    Kothak jaringan minion CH-6503

    Produk : Minion box box Brand : LONGSTAR Item no : CH-6503 Material : PP + PS MOQ : 3000 pcs Ukuran produk : 17.4 * 12.5 * 9.7cm Bobot produk : 132g Jumlah karton : 45 pcs / CTN Master karton ukuran : 53.5 * 38.5 * Gaya 49cm: awet Wong sing ditrapake : Kothak warna umum : ora ana warna : putih, kuning (bisa disesuaikan) Papan asal : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001, Laporan Audit Sosial ISO1400 : : BSCI , Starbucks, Wal-Martand , Disney LONGSTAR Minion kothak kothak kothak, digawe saka ...
  • Weave Patterned Tissue Box

    Kothak Tisu Pola Nenun

    Katrangan Deskripsi Nomer produk: LJ-0872 Jeneng: Weave patterned Tissue Box Material: PP Packing number: 1 × 36 Ukuran Produk: 22.5 * 14.5 * 9.5cm Ukuran karton: 68 * 45 * 40cm Bobot bersih: 183g / a Barcode: 6922286925393
  • Waterproof Toilet Roll Dispenser

    Dispenser Roll Toilet Waterproof

    Deskripsi Deskripsi Nomer produk: L-238 Jeneng: Water Dispenser Roll Toilet Waterproof: AS, ABS Packing number: 1 × 24 Ukuran Produk: 18.5 * 16.5 * 12.5cm Ukuran karton: 69.5 * 39.5 * 45cm Bobot net: 305g / Barcode: 6922268982167
  • The Secret Life of Pets Tissue Box

    Rahasia Urip Kothak Tisu Hewan

    Katrangan Katrangan Nomer artikel: AC-6233 Jeneng: Urip Rahasia Hewan Tisu Kotak: PP Packing number: 45 Ukuran Produk: Ora Ana ukuran Karton: 53.5 * 38.5 * 49cm Bobot bersih: 132g / mung Barcode: 6922228298201
  • The Secret Life of Pets Round Tissue Box

    Rahasia Kehidupan Pet Kothak Bunder

    Katrangan Deskripsi Nomer produk: AC-6236 Jeneng Produk: Urip Rahasia Pet Kisaran Kotak Tisu Bulat: Nomer Kemasan PP: 60 Ukuran Produk: Ora Ana ukuran Karton: 67.5 * 41 * 50.5cm Bobot bersih: 129g / mung Barcode: 6922286938225