kothak panyimpenan

KABEH KATEGORI PRODUK
  • 4 layers storage box(S) LJ-1662

    Kothak panyimpenan 4 lapisan (S) LJ-1662

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Kanthi 4 lapisan lan desain laci, panyimpenan kapisah iki bakal luwih apik, migunani banget ing saben dinane.
  • 4 layers storage box(M) LJ-1663

    Kothak panyimpenan 4 lapisan (M) LJ-1663

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Kanthi 4 lapisan lan desain laci, panyimpenan kapisah iki bakal luwih apik, migunani banget ing saben dinane.
  • 4 layers storage box(L) LJ-1665

    Kothak panyimpenan 4 lapisan (L) LJ-1665

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Kanthi 4 lapisan lan desain laci, panyimpenan kapisah iki bakal luwih apik, migunani banget ing saben dinane.
  • 4 layers storage box(XL) LJ-1666

    Kothak panyimpenan 4 lapisan (XL) LJ-1666

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Kanthi 4 lapisan lan desain laci, panyimpenan kapisah iki bakal luwih apik, migunani banget ing saben dinane.
  • Foldable draw-bar box 58L LJ-1998

    Kothak bar gambar sing bisa dilipat 58L LJ-1998

    Kothak garis lempitan LONGSTAR digawe saka bahan berkualitas tinggi sing awet. Kanthi desain roda, iku trep banget kanggo sampeyan! Yen kudu dipindhah, ora usah ditahan, cukup wae ok wae; Kanthi desain rod, pancen trep; Sing luwih penting yaiku bisa dilipat, yen ora digunakake, cukup lempitan iku ok, bisa ngirit akeh ruangan; Pancen migunani kanggo blanja, nggawa barang, uga bisa lungguh, pancen migunani lan trep ing urip saben dinane.
  • Square storage box with lid LJ-1615

    Kothak panyimpenan kothak kanthi tutup LJ-1615

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Bisa disimpen kanthi apik, nolak ora tumoto; Kanthi desain tutup, bakal nyegah rereget; Kanthi kranjang panyimpenan minimalis lan apik gayane, omah bakal luwih ayu lan resik.
  • Foldable storage box 40L LJ-1997

    Kothak panyimpenan lipat 40L LJ-1997

    Kothak panyimpenan LONGSTAR digawe saka bahan berkualitas tinggi sing awet. Bisa disimpen kanthi apik, nolak ora tumoto; Kanthi desain tutup, bakal nyegah rereget; Uga nganggo desain gagang, iku gampang banget kanggo sampeyan! Sing luwih penting yaiku bisa dilipat, yen ora digunakake, cukup lempitan iku ok, bisa ngirit akeh ruangan; Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak.
  • Storage box (L) LJ-1603

    Kothak panyimpenan (L) LJ-1603

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Bisa disimpen kanthi apik, nolak ora tumoto; Kanthi desain tutup, bakal nyegah rereget; Kanthi kapasitas dhuwur, pancen migunani ing urip saben dinane.
  • Storage box (M) LJ-1605

    Kothak panyimpenan (M) LJ-1605

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Bisa disimpen kanthi apik, nolak ora tumoto; Kanthi desain tutup, bakal nyegah rereget; Kanthi kapasitas dhuwur, pancen migunani ing urip saben dinane.
  • Storage box (S) LJ-1606

    Kothak panyimpenan (S) LJ-1606

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Bisa disimpen kanthi apik, nolak ora tumoto; Kanthi desain tutup, bakal nyegah rereget; Kanthi kapasitas dhuwur, pancen migunani ing urip saben dinane.
  • Desktop storage box LJ-1618

    Kothak panyimpenan desktop LJ-1618

    Kothak panyimpenan desktop LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Bisa disimpen kanthi apik, nampik meja dadi ora tumoto; Kanthi kothak panyimpenan minimalis lan apik gayane, bakal luwih resik lan luwih resik.
  • 4 layers storage box(MS) LJ-1661

    Kothak panyimpenan 4 lapisan (MS) LJ-1661

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Kanthi 4 lapisan lan desain laci, panyimpenan kapisah iki bakal luwih apik, migunani banget ing saben dinane.