• Plastic tea cup 500ml LK-2030

    Cangkir teh plastik 500ml LK-2030

    Cangkir teh plastik LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Iki digunakake minangka cangkir teh; Kanthi nyenyet sing apik, dering segel kanthi papat sisih ditutup kanthi apik.
  • Plastic water jug 1250ml LK-2023

    Kendi banyu plastik 1250ml LK-2023

    Kendi banyu plastik LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Bisa digunakake minangka wadhah banyu; Kanthi nyenyet sing apik, dering segel kanthi papat sisih ditutup kanthi apik.
  • LongStar Sealed Sports Mixer Cup with Flip Top 620ml

    Piala Campuran Olahraga LongStar Sealed Kanthi Flip Top 620ml

    Deskripsi Deskripsi Jeneng: LongStar Sealed Sports Mixer Cup kanthi Flip Top 620ml Model: LK-2060 Material: PP MOQ: 3000 pcs Kapasitas: 620ml & 21.82oz Ukuran Produk: 8.5 * 8.5 * 21.5cm Bobot produk: 88.5g Bobot net: 5.31kgs Kasar bobote: 6.81kgs Tingkat kemasan: 60 pcs / karton (3 kothak * 20 pcs) Ukuran karton: 47.5 * 38.5 * 70cm Desain: Campuran internal lan flip-top. Klasifikasi warna: Putih lan Biru (Warna Kustom Kasedhiya) Sertifikasi: LFGB, FDA, ISO9001, ISO14001, Audit: BSCI, Lidl, WalM ...
  • LongStar Sealed Sports Mixer Cup with Flip Top 480ml

    Piala Campuran Olahraga LongStar Sealed Kanthi Flip Top 480ml

    Deskripsi Deskripsi Jeneng: LongStar Sealed Sports Mixer Cup kanthi Flip Top 480ml Model: LK-2059 Bahan: PP MOQ: 3000 pcs Kapasitas: 480ml & 16.89oz Ukuran Produk: & 8 * 19.5cm Bobot produk: 67.5g Bobot bersih: 4.05kgs Berat kotor : 5.55kgs Tingkat kemasan: 60 pcs / karton (3 kothak * 20 pcs) Ukuran karton: 42.5 * 34.5 * 62.5cm Desain: Campuran internal lan flip-top. Klasifikasi warna: Putih lan Biru (Warna Kustom Kasedhiya) Sertifikasi: LFGB, FDA, ISO9001, ISO14001, Audit: BSCI, Lidl, W ...
  • Antibacterial cutting board LJ-3535

    Papan pemotong antibakteri LJ-3535

    Produk : Papan nglereni antibakteri Merek : LONGSTAR Item no : Bahan LJ-3535 : PP + Serat jerami + kayu Ebony + TPR MOQ : 3000 pcs / warna Ukuran produk : 38.5 * 27 * 2.5cm Berat produk : 1850g Jumlah karton : 12 pcs / CTN Master karton size : 40.5 * 28.5 * 33cm Style : panggunaan loro-sisi, efektif antibakteri Wong sing ditrapake : Kothak warna publik : ora ana warna : abu-abu (Bisa disesuaikan) Papan asale : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001 , Laporan Audit Sosial ISO14001 : BSCI , Starbucks, Wal ...
  • Plastic cutting board BZ-6388

    Papan nglereni plastik BZ-6388

    Produk: Papan pemotong plastik Merek : LONGSTAR Item no: BZ-6388 Material : PP + TPR MOQ : 3000 pcs / warna Ukuran produk : 43 * 28.5 * 1.8cm Berat produk : 1672g Jumlah karton : 12 pcs / CTN Master karton ukuran : 45 * Gaya 30 * 30cm : panggunaan kaping pindho, gampang dibersihake Wong sing ditrapake : Kothak warna umum : ora ana warna : oranye, ijo (Bisa disesuaikan) Papan asal : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001 , Audit Sosial ISO14001 Laporan : BSCI , Starbucks, Wal-Martand, Disney LONGSTAR plastik cuttin ...
  • Antibacterial stainless steel cutting board LJ-3533

    Papan nglereni baja anti karat bakteria LJ-3533

    Produk : Papan pemotong stainless steel anti-bakteri Merek : LONGSTAR Item no : Bahan LJ-3533 : PP + Serat jerami + stainless steel 304 MOQ : 3000 pcs / warna Ukuran produk : 39.5 * 24.5 * 0.7cm Bobot produk : 700g Jumlah karton : Ukuran 12 karton / CTN Master karton : 41.5 * 26 * 13cm Gaya : antibakteri sing efektif, panggunaan kaping pindho FDA, ISO9001 , Audit Sosial ISO14001 ...
  • Antibacterial cutting board DD-6399

    Papan pemotong anti-bakteri DD-6399

    Produk : Papan nglereni antibakteri Merek : LONGSTAR Item no : Bahan DD-6399 : PP + ion perak + Serat jerami + TPR MOQ : 3000 pcs / warna Ukuran produk : 39.5 * 27.5 * 2cm Bobot produk : 1070g Jumlah karton : 12 pcs / CTN Ukuran karton utama : 41 * 28.5 * 28cm Gaya: antibakteri sing efektif, panggunaan kaping pindho, kanthi grinder piso, gampang dibersihake Wong sing ditrapake : Kothak warna publik : ora ana warna : oranye, ijo (Bisa disesuaikan) Papan asale : ZHEJIANG , Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001, ISO14001 S ...
  • Antibacterial stainless steel cutting board LJ-1713-2

    Papan nglereni stainless steel antibakteri LJ-1713-2

    Produk : Papan pemotong stainless steel anti-bakteri Merek : LONGSTAR Item no : LJ-1713-2 Material : PP + stainless steel304 MOQ : 3000 pcs / warna Ukuran produk : 39.5 * 27 * 1.8cm Bobot produk : 1900g Jumlah karton : pcs / CTN Master ukuran karton : cm Gaya : antibakteri sing efektif, non-slip, gampang diresiki Wong sing ditrapake : Kothak warna publik : ora ana warna : abu-abu (Bisa disesuaikan) Papan asal : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001, ISO14001 Sosial Laporan Audit: BSCI , Starbucks, Wal-Mart ...
  • Antibacterial stainless steel cutting board LJ-1713-1

    Papan nglereni baja anti karat bakteria LJ-1713-1

    Produk : Papan pemotong stainless steel anti-bakteri Merek : LONGSTAR Item no : LJ-1713-1 Material : Serat jerami + stainless steel 304 MOQ : 3000 pcs / warna Ukuran produk : 39.5 * 27.5 * 1.2cm Bobot produk : 1430g Jumlah karton : pcs / CTN Master karton size : cm Style : antibakteri sing efektif, non-slip, gampang diresiki Wong sing ditrapake : Kothak warna umum : ora ana warna : abu-abu (Bisa disesuaikan) Papan asale : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001 , Laporan Audit Sosial ISO14001 : BSCI, ...
  • Antibacterial stainless steel cutting board LJ-3528

    Papan nglereni stainless steel antioksidan LJ-3528

    Produk : Papan pemotong stainless steel anti-bakteri Merek : LONGSTAR Item no : Bahan LJ-3528 : PP + stainless steel 304 + Serat gandum-jerami + TPR MOQ : 3000 pcs / warna Ukuran produk : 40 * 26.5 * 1.5cm Berat produk : 1680g Karton jumlahe: 12 pcs / CTN Master karton ukuran : 42 * 28 * 25.5cm Gaya : panggunaan kanthi sisi loro, antibakteri sing efektif Wong sing ditrapake : Kothak warna publik : ora ana warna : oranye, ijo (Bisa disesuaikan) Papan asale : ZHEJIANG, CHINA Sertifikat : LFGB, FDA, ISO9001, ISO14001 Sosial ...
  • Antibacterial cutting board LJ-3532

    Papan pemotong antibakteri LJ-3532

    Produk : Papan nglereni antibakteri Merek : LONGSTAR Item no : Bahan LJ-3532 : PP + ion perak + Serat jerami + TPR MOQ : 3000 pcs / warna Ukuran produk : 39.5 * 26.5 * 0.8cm Berat produk : 840g Jumlah karton : 18 pcs / Ukuran karton Master CTN : 41.5 * 28 * 29cm Gaya : Bukti anti-bakterial lan jamur, kasedhiya rong sisi, Wong sing ditrapake : Kothak warna publik : ora ana warna : oranye (Bisa disesuaikan) Papan asale : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA , ISO9001 , Laporan Audit Sosial ISO14001 : BSCI ...