Botol Plastik

KABEH KATEGORI PRODUK
  • Plastic bottle with straw 500ml CY-7002

    Botol plastik kanthi jerami 500ml CY-7002

    Botol plastik LONGSTAR karo jerami, digawe saka bahan bahan panganan, sing aman lan sehat. Sampeyan uga trep kanggo nggunakake, cukup penet bakal mbukak; Desain gagang non-slip dobel, cocog kanggo dicekel bayi, uga cocog kanggo bayi nalika ngombe; Uga nganggo bal sensing, bisa muter 360 ° kanthi bebas, supaya bayi ngombe nalika turu; Kanthi kapasitas sing wis ditandhani, bisa ngontrol pinten omben bayi; Kanthi pola sing apik banget, katon apik banget.
  • Plastic bottle with straw 400ml CY-7003

    Botol plastik nganggo jerami 400ml CY-7003

    Botol plastik LONGSTAR karo jerami, digawe saka bahan bahan panganan, sing aman lan sehat. Sampeyan uga trep kanggo nggunakake, cukup penet bakal mbukak; Desain gagang dobel, cocog kanggo dicekel bayi, uga cocog kanggo bayi nalika ngombe; Uga nganggo bal sensing, bisa muter 360 ° kanthi bebas, supaya bayi ngombe nalika turu; Kanthi kapasitas sing wis ditandhani, bisa ngontrol pinten omben bayi; Kanthi pola sing apik banget, katon apik banget.
  • Plastic bottle with straw 540ml CY-7005

    Botol plastik kanthi jerami 540ml CY-7005

    Botol plastik LONGSTAR karo jerami, digawe saka bahan bahan panganan, sing aman lan sehat. Kanthi desain 3D lan pola 3D, katon apik lan apik; Desain gagang non-slip dobel, cocog kanggo dicekel bayi, uga cocog kanggo bayi nalika ngombe; Uga nganggo bal sensing, bisa muter 360 ° kanthi bebas, supaya bayi ngombe nalika turu; Kanthi kapasitas sing wis ditandhani, bisa ngontrol pinten omben bayi; Uga nganggo tutup sandal karo jerami, luwih becik bayi sinau ngombe.
  • Plastic bottle with straw 620ml CY-7006

    Botol plastik kanthi jerami 620ml CY-7006

    Botol plastik LONGSTAR karo jerami, digawe saka bahan bahan panganan, sing aman lan sehat. Kanthi desain 3D lan pola 3D, katon apik lan apik; Uga nganggo bal sensing, bisa muter 360 ° kanthi bebas, supaya bayi ngombe nalika turu; Kanthi kapasitas sing wis ditandhani, bisa ngontrol pinten omben bayi; Uga nganggo tutup sandal karo jerami, luwih becik bayi sinau ngombe; Kanthi basis PP, non-slip; Kanthi tali sing bisa dicopot, luwih gampang ing njobo.
  • Plastic bottle with straw 290ml CY-7007

    Botol plastik kanthi jerami 290ml CY-7007

    Botol plastik LONGSTAR karo jerami, digawe saka bahan bahan panganan, sing aman lan sehat. Desain gagang non-slip dobel, cocog kanggo dicekel bayi, uga cocog kanggo bayi nalika ngombe; Uga nganggo bal sensing, bisa muter 360 ° kanthi bebas, supaya bayi ngombe nalika turu; Kanthi kapasitas sing wis ditandhani, bisa ngontrol pinten omben bayi; Uga nganggo tutup geser nganggo jerami, luwih becik bayi sinau ngombe; Kanthi basis PP, non-slip; Kanthi pola sing apik, katon ...
  • Plastic bottle with straw 290ml CY-7001

    Botol plastik kanthi jerami 290ml CY-7001

    Botol plastik LONGSTAR karo jerami, digawe saka bahan bahan panganan, sing aman lan sehat. Sampeyan uga trep kanggo nggunakake, cukup penet bakal mbukak; Desain gagang dobel, cocog kanggo dicekel bayi, uga cocog kanggo bayi nalika ngombe; Uga nganggo bal sensing, bisa muter 360 ° kanthi bebas, supaya bayi ngombe nalika turu; Kanthi pola sing apik banget, katon apik banget.
  • Plastic bottle 530ml CK-8053

    Botol plastik 530ml CK-8053

    Botol plastik LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan, sing aman lan sehat; Kanthi desain unik, rasane kepenak; Kanthi desain tali, iku portabel, cocog kanggo njobo lan plancongan.
  • Plastic bottle 700ml(L) CK-8039

    Botol plastik 700ml (L) CK-8039

    Botol plastik LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan, sing aman lan sehat; Kanthi desain unik, rasane kepenak; Kanthi desain gagang ngangkat, bisa digawa nganggo portebel, cocog kanggo njobo lan plancongan.
  • Plastic bottle 550ml(S) CK-8027

    Botol plastik 550ml (S) CK-8027

    Botol plastik LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan, sing aman lan sehat; Kanthi desain unik, rasane kepenak; Kanthi desain cincin angkat, bisa ditularake, cocog kanggo njobo lan plancongan.
  • Plastic bottle 1000ml(L) CK-8033

    Botol plastik 1000ml (L) CK-8033

    Botol plastik LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan, sing aman lan sehat; Kanthi desain unik, rasane kepenak; Kanthi desain cincin angkat, bisa ditularake, cocog kanggo njobo lan plancongan.
  • Plastic bottle 580ml(S) CK-8031

    Botol plastik 580ml (S) CK-8031

    Botol plastik LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan, sing aman lan sehat; Kanthi desain unik, rasane kepenak; Kanthi desain cincin angkat, bisa ditularake, cocog kanggo njobo lan plancongan.
  • Plastic bottle with straw 450ml(L) CK-8036

    Botol plastik kanthi jerami 450ml (L) CK-8036

    Botol plastik LONGSTAR karo jerami, digawe saka bahan bahan panganan, sing aman lan sehat. Gampang dibukak, mung tangan siji ok; Kanthi desain tali, bisa hotspot.