• Stainless steel bottle 600ml CH-RO600

    Botol stainless steel 600ml CH-RO600

    Botol stainless steel LONGSTAR, digawe saka bahan stainless steel, sing aman lan sehat. Kanthi teknologi Vakum, nyegah hawa panas, saya suwe saya anget; Kanthi desain pola 3D warna-warni, rasane modis lan apik.
  • 4 layers storage box(MS) LJ-1661

    Kothak panyimpenan 4 lapisan (MS) LJ-1661

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Kanthi 4 lapisan lan desain laci, panyimpenan kapisah iki bakal luwih apik, migunani banget ing saben dinane.
  • Stainless steel bottle 600ml(L) CH-RH600

    Botol stainless steel 600ml (L) CH-RH600

    Botol stainless steel LONGSTAR, digawe saka bahan stainless steel, sing aman lan sehat. Kanthi teknologi Vakum, nyegah hawa panas, saya suwe saya anget; Kanthi desain tali silikon, bisa digunakake ing njobo; Kanthi permukaan sing alus, rasane kepenak; Kanthi desain pola warna-warni, rasane modis lan apik.
  • Foldable storage box 40L LJ-1997

    Kothak panyimpenan lipat 40L LJ-1997

    Kothak panyimpenan LONGSTAR digawe saka bahan berkualitas tinggi sing awet. Bisa disimpen kanthi apik, nolak ora tumoto; Kanthi desain tutup, bakal nyegah rereget; Uga nganggo desain gagang, iku gampang banget kanggo sampeyan! Sing luwih penting yaiku bisa dilipat, yen ora digunakake, cukup lempitan iku ok, bisa ngirit akeh ruangan; Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak.
  • 4 layers storage box(S) LJ-1662

    Kothak panyimpenan 4 lapisan (S) LJ-1662

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Kanthi 4 lapisan lan desain laci, panyimpenan kapisah iki bakal luwih apik, migunani banget ing saben dinane.
  • Stainless steel bottle 300ml(S) CH-XO300

    Botol stainless steel 300ml (S) CH-XO300

    Botol stainless steel LONGSTAR, digawe saka bahan stainless steel, sing aman lan sehat. Kanthi teknologi Vakum, nyegah hawa panas, saya suwe saya anget; Kanthi permukaan sing alus, rasane kepenak; Kanthi desain pola warna-warni, rasane modis lan apik.
  • Foldable draw-bar box 58L LJ-1998

    Kothak bar gambar sing bisa dilipat 58L LJ-1998

    Kothak garis lempitan LONGSTAR digawe saka bahan berkualitas tinggi sing awet. Kanthi desain roda, iku trep banget kanggo sampeyan! Yen kudu dipindhah, ora usah ditahan, cukup wae ok wae; Kanthi desain rod, pancen trep; Sing luwih penting yaiku bisa dilipat, yen ora digunakake, cukup lempitan iku ok, bisa ngirit akeh ruangan; Pancen migunani kanggo blanja, nggawa barang, uga bisa lungguh, pancen migunani lan trep ing urip saben dinane.
  • 4 layers storage box(M) LJ-1663

    Kothak panyimpenan 4 lapisan (M) LJ-1663

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Kanthi 4 lapisan lan desain laci, panyimpenan kapisah iki bakal luwih apik, migunani banget ing saben dinane.
  • Stainless steel bottle 360ml(L) CH-XO360

    Botol stainless steel 360ml (L) CH-XO360

    Botol stainless steel LONGSTAR, digawe saka bahan stainless steel, sing aman lan sehat. Kanthi teknologi Vakum, nyegah hawa panas, saya suwe saya anget; Kanthi permukaan sing alus, rasane kepenak; Kanthi desain pola warna-warni, rasane modis lan apik.
  • Storage box (L) LJ-1603

    Kothak panyimpenan (L) LJ-1603

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Bisa disimpen kanthi apik, nolak ora tumoto; Kanthi desain tutup, bakal nyegah rereget; Kanthi kapasitas dhuwur, pancen migunani ing urip saben dinane.
  • 4 layers storage box(L) LJ-1665

    Kothak panyimpenan 4 lapisan (L) LJ-1665

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Kanthi 4 lapisan lan desain laci, panyimpenan kapisah iki bakal luwih apik, migunani banget ing saben dinane.
  • Stainless steel bottle 300ml CH-XQ300

    Botol stainless steel 300ml CH-XQ300

    Botol stainless steel LONGSTAR, digawe saka bahan stainless steel, sing aman lan sehat. Kanthi teknologi Vakum, nyegah hawa panas, saya suwe saya anget; Kanthi desain tali silikon, luwih gampang ditahan lan ing njobo; Kanthi permukaan sing alus, rasane kepenak; Kanthi desain pola warna-warni, rasane modis lan apik.