Luwih resik

KABEH KATEGORI PRODUK
  • Luxury trash can with step pedal LJ-1676

    Sampah mewah bisa nganggo pedal langkah LJ-1676

    Tong sampah LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Gampang digunakake, Sawise mlaku ing sisih ngisor, tutup bakal mbukak. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak.
  • Minions hook(2pk) CH-6582

    Pancing Minion (2pk) CH-6582

    Pancing tembok LONGSTAR Minions, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Kanthi muatan abot, bisa ngemot 2.0kg; Nalika digunakake, tulung Resiki tembok luwih dhisik banjur tancepake sawise garing, banjur robek film adesif ing sisih mburi pancing lan tancepake ing tembok ora apa-apa, luwih becik digantung sawise 12 jam, bisa uga luwih awet ; Uga anti banyu, aja bebas nggunakake; Uga kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions washbasin CH-6366

    Cuci piring minion CH-6366

    LONGSTAR Minions wastafel, digawe saka bahan bermutu, awet lan non-slip, uga bisa kontak karo panganan. Kanthi ujung sing alus, luwih kepenak digunakake. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Trash can with step pedal 2.5L(S)  LJ-1632

    Trash can with step pedal 2.5L (S) LJ-1632

    Tong sampah LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Gampang digunakake, Sawise mlaku ing sisih ngisor, tutup bakal mbukak. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak.
  • Minions soap box CH-6336

    Kothak sinetron Minion CH-6336

    Kothak sinetron LONGSTAR Minion, digawe saka bahan bermutu, awet lan non-slip. Kanthi desain dobel, lan bolongan saluran ing sisih ngisor, ngalangi sabun supaya ora direndhem; Kanthi permukaan sing alus, rasane kepenak, uga gampang diresiki; Uga bisa digunakake ing pawon, bisa uga disimpen ing pawon. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Oval trash can LJ-1647

    Sampah oval bisa LJ-1647

    Tong sampah LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Gampang digunakake, cukup kanthong sampah ing wadhah sampah sing apik; Kanthi tong sampah minimalis lan apik gayane, pancen migunani ing urip saben dinane.
  • Minions washbasin(S) CH-6352

    Baskom minion (S) CH-6352

    LONGSTAR Minions wastafel, digawe saka bahan bermutu, awet lan non-slip, uga bisa kontak karo panganan. Kanthi ujung sing alus, luwih kepenak digunakake; Uga kanthi desain gagang non-slip, luwih gampang nyandhang; Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • With O shape trash can with step pedal 5L LJ-1633

    Kanthi wadhah sampah O kanthi langkah pedal 5L LJ-1633

    Tong sampah LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Gampang digunakake, Sawise mlaku ing sisih ngisor, tutup bakal mbukak. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak.
  • Minions soap box CH-6392

    Kothak sinetron Minion CH-6392

    Kothak sinetron LONGSTAR Minion, digawe saka bahan bermutu, awet lan non-slip. Kanthi bolongan saluran ing sisih ngisor, ngalangi sabun supaya ora direndhem; Uga kanthi desain tutup, luwih gampang digawa nalika lelungan; Kanthi permukaan sing alus, rasane kepenak, uga gampang diresiki; Uga bisa digunakake ing pawon, bisa uga disimpen ing pawon. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Square trash can LJ-1648

    Sampah kothak bisa LJ-1648

    Tong sampah LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Gampang digunakake, cukup kanthong sampah ing wadhah sampah sing apik; Kanthi tong sampah minimalis lan apik gayane, pancen migunani ing urip saben dinane.
  • Minions washbasin(L) CH-6353

    Baskom minion (L) CH-6353

    LONGSTAR Minions wastafel, digawe saka bahan bermutu, awet lan non-slip, uga bisa kontak karo panganan. Kanthi ujung sing alus, luwih kepenak digunakake; Uga kanthi desain gagang non-slip, luwih gampang nyandhang; Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • With D shape trash can with step pedal 9.5L LJ-1635

    Kanthi sampah D bisa nganggo langkah pedal 9,5L LJ-1635

    Tong sampah LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Gampang digunakake, Sawise mlaku ing sisih ngisor, tutup bakal mbukak. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak.