• Wayfair Ngumumake Tren Rumah Tangga Paling Ndhuwur Sapu Ngliwati Pawon ing AS

    BOSTON– (WIRE BUSINESS) –Wayfair Inc. (NYSE: W), salah sawijining tujuan online paling gedhe ing donya, dina iki nampilake tren Housewares paling dhuwur nalika konsumen belanja pilihan perusahaan ing tabletop, listrik cilik, peralatan lan liya-liyane. Kanthi ewonan pilihan saka ...
    Waca liyane
  • Industri Peralatan Rumah Tangga ing Hong Kong

    Hong Kong minangka pusat sumber produk rumah tangga sing misuwur ing saindenging jagad, kalebu barang-barang meja, pawon, peralatan masak / pemanasan domestik non-listrik lan peralatan kebersihan digawe saka macem-macem bahan. Kanggo nanggepi persaingan sing kuat saka perusahaan Tionghoa pribumi lan ...
    Waca liyane
  • Industri rumah tangga wis dadi panas banget

    nanging ora mulih nanging mulih nalika pandemi, konsumen nuli golek hiburan. Panggang, panggangan, lan campuran koktail ing omah ngasilake lonjakan 25% kanggo penjualan rumah tangga ing taun 2020, miturut data saka The NPD Group. "Industri rumah tangga wis panas banget," negesake Joe Derochowski, ...
    Waca liyane