• With O shape trash can with step pedal 10L LJ-1636

    Kanthi wadhah sampah O bisa nganggo langkah pedal 10L LJ-1636

    Tong sampah LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Gampang digunakake, Sawise mlaku ing sisih ngisor, tutup bakal mbukak. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak.
  • Round trash can with step pedal 4L (S)LJ-1639

    Tong sampah kanthi pedal langkah 4L (S) LJ-1639

    Tong sampah LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Gampang digunakake, Sawise mlaku ing sisih ngisor, tutup bakal mbukak. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak.
  • Square trash can with step pedal 12L LJ-1637

    Tong sampah kanthi pedal langkah 12L LJ-1637

    Tong sampah LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Gampang digunakake, Sawise mlaku ing sisih ngisor, tutup bakal mbukak. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak.
  • Minions trash can(L) CH-6370

    Minion sampah bisa (L) CH-6370

    Tong sampah Minong LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Gampang digunakake, Sawise mlaku ing sisih ngisor, tutup bakal mbukak. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Round trash can with step pedal 6L(L) LJ-1638

    Tong sampah bunder kanthi langkah pedal 6L (L) LJ-1638

    Tong sampah LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Gampang digunakake, Sawise mlaku ing sisih ngisor, tutup bakal mbukak. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak.
  • Minions trash can(S) CH-6536

    Minion sampah bisa (S) CH-6536

    Tong sampah Minong LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Gampang digunakake, cukup kanthong sampah ing wadhah sampah ora apa-apa. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Round trash can LJ-1660

    Sampah bunder bisa LJ-1660

    Tong sampah LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Gampang digunakake, cukup kanthong sampah ing wadhah sampah sing apik; Kanthi kapasitas dhuwur, pancen migunani ing urip saben dinane.
  • Minions storage bucket CH-6537

    Ember ember CH-6537

    Ember panyimpenan desktop LONGSTAR Minions, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Bisa digunakake minangka gun sampah desktop, luwih gampang digunakake; Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • With D shape trash can with step pedal LJ-1672

    Kanthi sampah D bisa nganggo langkah pedal LJ-1672

    Tong sampah LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Gampang digunakake, Sawise mlaku ing sisih ngisor, tutup bakal mbukak. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak.
  • With O shape trash can with step pedal LJ-1673

    Kanthi wadhah sampah O kanthi langkah pedal LJ-1673

    Tong sampah LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Gampang digunakake, Sawise mlaku ing sisih ngisor, tutup bakal mbukak. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak.
  • Trash can with step pedal 8L(L)  LJ-1630

    Trash can with step pedal 8L (L) LJ-1630

    Tong sampah LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Gampang digunakake, Sawise mlaku ing sisih ngisor, tutup bakal mbukak. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak. Kanthi kapasitas gedhe, pancen migunani ing urip saben dinane.
  • Square trash can with step pedal LJ-1675

    Tong sampah kanthi pedal langkah LJ-1675

    Tong sampah LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Gampang digunakake, Sawise mlaku ing sisih ngisor, tutup bakal mbukak. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak.