Kotak Makan Siang Baja tahan karat

KABEH KATEGORI PRODUK
  • Stainless steel lunch box 1L

    Kothak nedha awan stainless steel 1L

    ● Kothak nedha awan stainless steel LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan, stainless steel 304, Kualitas tinggi, bisa dicopot lan gampang dibersihake. Awak digawe saka bahan PP bahan panganan, sing tahan tahan panas lan cocog karo standar keamanan bahan panganan, aman lan sehat. ● Dipisahake dadi macem-macem area kanggo nyimpen panganan, panggunaan kapisah luwih apik kanggo macem-macem panganan. papat / lima desain kapasitas gedhe bisa disimpen ing kompartemen, ora ambu ora enak, trep banget. Bisa ...
  • Stainless steel lunch box 1.6L

    Kothak nedha awan stainless steel 1.6L

    Produk : stainless steel box 1.6L Brand : LONGSTAR Item no : LJ-1917 Material : box : PP) + stainless steel 304 ; tutup: AS + Silikon ; tableware : PS MOQ : 3000 pcs Ukuran produk : 16.5 * 16.5 * 15cm Produk bobote : 468 g Jumlah karton : 24 pcs / CTN Ukuran karton Master : 64.5 * 46.5 * 33.5cm Gaya : apik disegel, desain lapisan pindho Wong sing ditrapake : Kothak warna publik : ora ana warna : Jambon lan putih (Bisa disesuaikan) Papan saka asal : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001, ISO14001 Audit Sosial R ...
  • Stainless steel lunch box 800ml

    Kothak nedha awan stainless steel 800ml

    Produk: kothak nedha awan stainless steel 800 ml Merek : LONGSTAR Item no : Bahan LJ-1916 : PP + stainless steel 304 + PS + silikon MOQ : 3000 pcs Ukuran produk : 18.3 * 9 * 10.5cm Berat produk : 360g Jumlah karton : 48 pcs / CTN Ukuran karton induk : 66.5 * 38.5 * 39cm Gaya : apik disegel, desain lapisan pindho Wong sing ditrapake : Kothak warna umum : ora ana warna : jambon (Bisa disesuaikan) Papan asale : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001 , Laporan Audit Sosial ISO14001 : BSCI , Starbucks, Wal-Martand, ...
  • Stainless steel lunch box 1.2L

    Kothak nedha awan stainless steel 1.2L

    Produk: kothak nedha awan stainless steel 1.2L Merek : LONGSTAR Item no : Bahan LJ-1915 : PP + stainless steel 304+ AS + MOQ silikon : 3000 pcs Ukuran produk : 21.5 * 12 * 11cm Bobot produk : 510g Jumlah karton : 24 pcs / CTN Ukuran karton induk : 46.5 * 35.5 * Gaya 50.5cm: desain lapisan dobel, apik disegel, nganggo gagang Wong sing ditrapake : Kothak warna umum : ora ana warna : biru lan putih (Bisa disesuaikan) Papan asale : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001 : Laporan Audit Sosial ISO14001 : BSCI , St ...
  • Stainless steel lunch box 700ml

    Kothak nedha awan stainless steel 700ml

    Produk : kotak makan siang stainless steel 700ml Merek : LONGSTAR Item no : Bahan LJ-1913 : PP + stainless steel 304 + AS + MOQ silikon : 3000 pcs Ukuran produk : 21.5 * 12 * 6.3cm Berat produk : 265g Jumlah karton : 48 pcs / CTN Ukuran karton master : 44 * 40 * 51.5cm Gaya: apik sing disegel Wong sing ditrapake : Kothak warna umum : ora ana warna : biru (Bisa disesuaikan) Papan asale : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001, Laporan Audit Sosial ISO14001 : BSCI , Starbucks, Wal-Martand, Disney LONGSTAR stainle ...
  • Stainless steel lunch box 500ml

    Kothak nedha awan stainless steel 500ml

    Produk: kotak makan siang stainless steel 500ml Merek : LONGSTAR Item no : Bahan LJ-1912 : PP + stainless steel 304+ silikon MOQ : 3000 pcs Ukuran produk : 20 * 12 * 7cm Berat produk : 257g Jumlah karton : 48 pcs / CTN Ukuran karton Master : 48.5 * 41 * 47cm Style : apik sing disegel Wong sing ditrapake : Kothak warna umum : ora ana warna : jambon (Bisa disesuaikan) Papan asale : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001, Laporan Audit Sosial ISO14001 : BSCI , Starbucks , Wal-Martand, Disney LONGSTAR ...
  • Stainless steel lunch box 1L

    Kothak nedha awan stainless steel 1L

    Produk: kotak makan siang stainless steel 1L Merek : LONGSTAR Item no : Bahan LJ-1911 : PP + stainless steel 304+ silikon MOQ : 3000 pcs Ukuran produk : 25 * 18 * 6.5cm Bobot produk : 450g Jumlah karton : 24 pcs / CTN Master karton ukuran : 51 * 37 * 42.5cm Gaya : apik sing disegel Wong sing ditrapake : Kothak warna umum : ora ana warna : jambon (Bisa disesuaikan) Papan asale : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001, Laporan Audit Sosial ISO14001 : BSCI , Starbucks, Wal-Martand, Disney LONGSTAR stainless steel ...
  • Stainless steel lunch box 1L

    Kothak nedha awan stainless steel 1L

    Produk: kotak makan siang stainless steel Merek 1L : LONGSTAR Item no : Bahan LJ-1910 : PP + stainless steel 304+ silikon MOQ : 3000 pcs Ukuran produk : 25 * 18 * 8.5cm Bobot produk : 564g Jumlah karton : 24 pcs / CTN Master karton ukuran : 51 * 37 * 55cm Gaya : apik disegel, desain lapisan pindho Wong sing ditrapake : Kothak warna publik : ora ana warna : jambon (Bisa disesuaikan) Papan asale : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001 , ISO14001 Sosial Laporan Audit: BSCI , Starbucks, Wal-Martand, Disney LONGSTAR ...
  • stainless steel lunch box 1L