Kothak Siji Siji

KABEH KATEGORI PRODUK
  • Lunch Box 0.72L(S) L-1388

    Kotak Makan Siang 0.72L (S) L-1388

    Kothak LunchSTAR plastik LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Kanthi panyegelan sing apik, tanpa bocor.
  • Lunch Box 1L(L) L-1387

    Kotak Makan Siang 1L (L) L-1387

    Kothak LunchSTAR plastik LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Dipisahake dadi rong wilayah kanggo nyimpen panganan, panggunaan kapisah luwih apik kanggo panganan sing beda; Kanthi kapasitas dhuwur, bisa memenuhi panjaluk sampeyan; Kanthi panyegelan sing apik, tanpa bocor.
  • Lunch Box 0.65L(M) L-1386

    Kotak Makan Siang 0,65L (M) L-1386

    Kothak LunchSTAR plastik LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Dipisahake dadi rong wilayah kanggo nyimpen panganan, panggunaan kapisah luwih apik kanggo panganan sing beda; Kanthi panyegelan sing apik, tanpa bocor.
  • Lunch Box 0.4L(S) L-1385

    Kotak Makan Siang 0.4L (S) L-1385

    Kothak LunchSTAR plastik LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Dipisahake dadi rong wilayah kanggo nyimpen panganan, panggunaan kapisah luwih apik kanggo panganan sing beda; Kanthi panyegelan sing apik, tanpa bocor.
  • Lunch Box 1L(L) L-1383

    Kotak Makan Siang 1L (L) L-1383

    Kothak LunchSTAR plastik LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Kanthi kapasitas dhuwur, bisa memenuhi panjaluk sampeyan; Dipisahake dadi rong wilayah kanggo nyimpen panganan, panggunaan kapisah luwih apik kanggo panganan sing beda; Kanthi panyegelan sing apik, tanpa bocor.
  • Lunch Box 0.62L(M) L-1382

    Kotak Makan Siang 0.62L (M) L-1382

    Kothak LunchSTAR plastik LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Dipisahake dadi rong wilayah kanggo nyimpen panganan, panggunaan kapisah luwih apik kanggo panganan sing beda; Kanthi panyegelan sing apik, tanpa bocor.
  • Lunch Box 0.35L(S) L-1381

    Kotak Makan Siang 0.35L (S) L-1381

    Kothak LunchSTAR plastik LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Dipisahake dadi rong wilayah kanggo nyimpen panganan, panggunaan kapisah luwih apik kanggo panganan sing beda; Kanthi panyegelan sing apik, tanpa bocor.
  • Lunch Boxes L-1380

    Kothak Siji L-1380

    Kothak LunchSTAR plastik LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Kanthi rong kothak lapis, bisa memenuhi panjaluk sampeyan, panggunaan kapisah luwih apik kanggo macem-macem panganan; Kanthi panyegelan sing apik, tanpa bocor.
  • Three Layer Lunch Boxes L-1391

    Telung Lunch Box Lunch 13-L

    Plastik LONGSTAR telung kothak nedha awan Lapis, digawe saka bahan bahan panganan berkualitas tinggi, aman lan sehat, uga gampang di resiki. Bisa digunakake kanggo wadhah panganan sing beda-beda, utamane cocog kanggo buruh, tanpa bocor.
  • Lunch Boxes L-1379

    Kothak Siji L-1379

    Kothak LunchSTAR plastik LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Kanthi rong kothak lapis, bisa memenuhi panjaluk sampeyan, panggunaan kapisah luwih apik kanggo macem-macem panganan; Kanthi panyegelan sing apik, tanpa bocor.
  • Two Layer Lunch Boxes L-1390

    Loro Kotak Makan Siang L-1390

    Plastik LONGSTAR telung kothak nedha awan Lapis, digawe saka bahan bahan panganan berkualitas tinggi, aman lan sehat, uga gampang di resiki. Bisa digunakake kanggo wadhah panganan sing beda-beda, utamane cocog kanggo buruh, tanpa bocor.
  • Lunch Box 1.2L(L) L-1389

    Kotak Makan Siang 1.2L (L) L-1389

    Kothak LunchSTAR plastik LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Kanthi kapasitas dhuwur, bisa memenuhi panjaluk sampeyan, tanpa bocor.