Lisensi Kita

sadadad

Sejarah Pengembangan

1996

Nggawe

sdfsf

Ngembangake area 1.500.000

2009

sdfsf

2011

Lulus audit sosial Wal-Martand

sdfsf

Sertifikasi ISO9001

2013

sdfsf

2016

Liwat BSCI, Disney, audit Lidl, miwiti produksi botol vakum kanthi otomatis

sdfsf

Bulit kemitraan strategis karo raksasa hiburan global "Gambar universal", dilisensi karo Minion lan The Secret Life of Pets

2018

sdfsf

2020

Lulus audit Starbucks