Cangkir cangkem

KABEH KATEGORI PRODUK
  • Plastic water jug 1250ml LK-2023

    Kendi banyu plastik 1250ml LK-2023

    Kendi banyu plastik LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Bisa digunakake minangka wadhah banyu; Kanthi nyenyet sing apik, dering segel kanthi papat sisih ditutup kanthi apik.
  • Plastic tea cup 500ml LK-2030

    Cangkir teh plastik 500ml LK-2030

    Cangkir teh plastik LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan sing berkualitas, aman lan sehat, uga gampang diresiki. Iki digunakake minangka cangkir teh; Kanthi nyenyet sing apik, dering segel kanthi papat sisih ditutup kanthi apik.
  • LongStar Sealed Sports Mixer Cup with Flip Top 620ml

    Piala Campuran Olahraga LongStar Sealed Kanthi Flip Top 620ml

    Deskripsi Deskripsi Jeneng: LongStar Sealed Sports Mixer Cup kanthi Flip Top 620ml Model: LK-2060 Material: PP MOQ: 3000 pcs Kapasitas: 620ml & 21.82oz Ukuran Produk: 8.5 * 8.5 * 21.5cm Bobot produk: 88.5g Bobot net: 5.31kgs Kasar bobote: 6.81kgs Tingkat kemasan: 60 pcs / karton (3 kothak * 20 pcs) Ukuran karton: 47.5 * 38.5 * 70cm Desain: Campuran internal lan flip-top. Klasifikasi warna: Putih lan Biru (Warna Kustom Kasedhiya) Sertifikasi: LFGB, FDA, ISO9001, ISO14001, Audit: BSCI, Lidl, WalM ...
  • LongStar Sealed Sports Mixer Cup with Flip Top 480ml

    Piala Campuran Olahraga LongStar Sealed Kanthi Flip Top 480ml

    Deskripsi Deskripsi Jeneng: LongStar Sealed Sports Mixer Cup kanthi Flip Top 480ml Model: LK-2059 Bahan: PP MOQ: 3000 pcs Kapasitas: 480ml & 16.89oz Ukuran Produk: & 8 * 19.5cm Bobot produk: 67.5g Bobot bersih: 4.05kgs Berat kotor : 5.55kgs Tingkat kemasan: 60 pcs / karton (3 kothak * 20 pcs) Ukuran karton: 42.5 * 34.5 * 62.5cm Desain: Campuran internal lan flip-top. Klasifikasi warna: Putih lan Biru (Warna Kustom Kasedhiya) Sertifikasi: LFGB, FDA, ISO9001, ISO14001, Audit: BSCI, Lidl, W ...
  • Minions cup

    Minions tuwung

    Produk : Minion cup Brand : LONGSTAR Item no : CH-6390 Material : PP + PC MOQ : 3000 pcs Ukuran produk : 8.4 * 7.5 * 13.6cm Bobot produk : 89g Jumlah karton : 60 pcs / CTN Master karton ukuran : 39.5 * 32.5 * 46.5 cm Gaya : trep Wong sing ditrapake : Kothak warna umum : ora ana warna : biru, kuning (bisa disesuaikan) Papan asal : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001, Laporan Audit Sosial ISO1400 : : BSCI , Starbucks, Wal-Martand , Tuwung Disney LONGSTAR Minions, digawe saka bahan bahan panganan, sing ...
  • Minions cup

    Minions tuwung

    Produk : Kaca cruet 350ml (2pk) Merek : LONGSTAR Item no : LJ-1938 Material : ABS + kaca + Silikon MOQ : 3000 set Ukuran produk : 13 * 7.5 * 25.5cm Bobot produk : 542g Jumlah karton : 12 set / Ukuran karton Master CTN : 41 * 30 * 27cm Gaya : tutup ditekan Wong sing ditrapake : Kothak warna umum : ya Warna : transparan Lokasi asal : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001, Laporan Audit Sosial ISO1400 : : BSCI , Starbucks, Wal-Martand, Disney LONGSTAR Minions cup, digawe saka bahan bahan panganan, w ...
  • Minions cup

    Minions tuwung

    Produk : Minion cup Brand : LONGSTAR Item no : CH-6351 Material : PP MOQ : 3000 pcs Ukuran produk : 11.6 * 8 * 10cm Bobot produk : 88g Jumlah karton : 96 pcs / CTN Ukuran karton Master : 52 * 35 * 45cm Style : karo nangani Wong sing ditrapake : Kothak warna publik : ora ana warna : putih, biru, kuning (bisa disesuaikan) Lokasi asal : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001, Laporan Audit Sosial ISO14001 : BSCI , Starbucks, Wal-Martand, Disney LONGSTAR Minions cup, digawe saka bahan bahan panganan, yaiku ...
  • Minions cup

    Minions tuwung

    Produk : Minion cup Brand : LONGSTAR Item no : CH-6337 Material : PP MOQ : 3000 pcs Ukuran produk : 11 * 8 * 9cm Bobot produk : 74g Jumlah karton : 96 pcs / CTN Ukuran karton Master : 51.5 * 34.5 * 42.5cm Style : karo nangani Wong sing ditrapake : Kothak warna publik : ora ana warna : biru, kuning (bisa disesuaikan) Papan asal : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001, Laporan Audit Sosial ISO14001 : BSCI , Starbucks, Wal-Martand, Disney LONGSTAR Minions cup, digawe saka bahan bahan panganan, sing aman a ...
  • Minions cup

    Minions tuwung

    Produk : Minion cup Brand : LONGSTAR Item no : CH-6389 Material : PP MOQ : 3000 pcs Ukuran produk : 12 * 8.6 * 9cm Bobot produk : 61g Jumlah karton : 96 pcs / CTN Ukuran karton Master : 55 * 37 * 45.5cm Style : karo nangani Wong sing ditrapake : Kothak warna publik : ora ana warna : putih, biru, kuning (bisa disesuaikan) Papan asal : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001, Laporan Audit Sosial ISO1400 : BSCI , Starbucks, Wal-Martand , Tuwung Disney LONGSTAR Minions, digawe saka bahan bahan panganan, yaiku ...
  • Minions cup

    Minions tuwung

    Produk : Minion cup Brand : LONGSTAR Item no : CH-6387 Material : PP MOQ : 3000 pcs Ukuran produk : 13.1 * 9.4 * 10.7cm Bobot produk : 62g Jumlah karton : 120 pcs / CTN Ukuran karton Master : 58 * 47 * 51cm Style : karo nangani Wong sing ditrapake : Kothak warna publik : ora ana warna : putih, biru, kuning (bisa disesuaikan) Papan asal : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001, Laporan Audit Sosial ISO1400 : BSCI , Starbucks, Wal-Martand , Tuwung Disney LONGSTAR Minions, digawe saka bahan bahan panganan, sing ...
  • Minions cup with lid

    Minions cup karo tutup

    Produk: Minion cup karo tutup Merek : LONGSTAR Item no : CH-6386 Material : PS + PE MOQ : 3000 pcs Ukuran produk : 9 * 7 * 7cm Bobot produk : 56g Jumlah karton : 180 pcs / CTN Ukuran karton Master : 55 * 44 * 46cm Gaya : nganggo gagang Wong sing ditrapake : Kothak warna publik : ora ana warna : putih, biru, kuning (bisa disesuaikan) Papan asal : ZHEJIANG, Sertifikat CHINA : LFGB, FDA, ISO9001, Laporan Audit Sosial ISO1400 : : BSCI , Starbucks, Wal -Martand, cangkir Minions Disney LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan, w ...
  • Two Toned Color Mug With Triangle Pattern and Hook Design Handle

    Mug Warna Coklat Kanthi Kothak Segitiga lan Pegangan Desain Pancing

    Katrangan Katrangan Nomer produk: LJ-0893 Jeneng produk: Mug Werna Kenceng Kalor kanthi Pola Segitiga lan Bahan Pegangan Desain Kait: Nomer Kemasan PP: 4 kothak × 20 potong Ukuran produk: 11.75 * 8.1 * 11.6cm Ukuran karton: 46 * 37 * 53cm Bobot net: 73g / a Barcode: 6922286925287