• Minions washbasin CH-6362

    Baskom minion CH-6362

    LONGSTAR Minions wastafel, digawe saka bahan bermutu, awet lan non-slip, uga bisa kontak karo panganan. Kanthi ujung sing alus, luwih kepenak digunakake. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions washbasin CH-6363

    Minas wisuh CH-6363

    LONGSTAR Minions wastafel, digawe saka bahan bermutu, awet lan non-slip, uga bisa kontak karo panganan. Kanthi ujung sing alus, luwih kepenak digunakake. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions washbasin CH-6365

    Minions wisuh CH-6365

    LONGSTAR Minions wastafel, digawe saka bahan bermutu, awet lan non-slip, uga bisa kontak karo panganan. Kanthi ujung sing alus, luwih kepenak digunakake. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions washbasin CH-6366

    Cuci piring minion CH-6366

    LONGSTAR Minions wastafel, digawe saka bahan bermutu, awet lan non-slip, uga bisa kontak karo panganan. Kanthi ujung sing alus, luwih kepenak digunakake. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions washbasin(S) CH-6352

    Baskom minion (S) CH-6352

    LONGSTAR Minions wastafel, digawe saka bahan bermutu, awet lan non-slip, uga bisa kontak karo panganan. Kanthi ujung sing alus, luwih kepenak digunakake; Uga kanthi desain gagang non-slip, luwih gampang nyandhang; Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions washbasin(L) CH-6353

    Baskom minion (L) CH-6353

    LONGSTAR Minions wastafel, digawe saka bahan bermutu, awet lan non-slip, uga bisa kontak karo panganan. Kanthi ujung sing alus, luwih kepenak digunakake; Uga kanthi desain gagang non-slip, luwih gampang nyandhang; Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions washbasin(S) CH-6357

    Cuci piring minion (S) CH-6357

    LONGSTAR Minions wastafel, digawe saka bahan bermutu, awet lan non-slip, uga bisa kontak karo panganan. Kanthi ujung sing alus, luwih kepenak digunakake; Uga kanthi desain gagang non-slip, luwih gampang nyandhang; Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions trash can(S) CH-6369

    Minion sampah bisa (S) CH-6369

    Tong sampah Minong LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Gampang digunakake, Sawise mlaku ing sisih ngisor, tutup bakal mbukak. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions soap box CH-6336

    Kothak sinetron Minion CH-6336

    Kothak sinetron LONGSTAR Minion, digawe saka bahan bermutu, awet lan non-slip. Kanthi desain dobel, lan bolongan saluran ing sisih ngisor, ngalangi sabun supaya ora direndhem; Kanthi permukaan sing alus, rasane kepenak, uga gampang diresiki; Uga bisa digunakake ing pawon, bisa uga disimpen ing pawon. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions washbasin CH-6360

    Cuci piring minion CH-6360

    LONGSTAR Minions wastafel, digawe saka bahan bermutu, awet lan non-slip, uga bisa kontak karo panganan. Kanthi ujung sing alus, luwih kepenak digunakake. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions soap box CH-6392

    Kothak sinetron Minion CH-6392

    Kothak sinetron LONGSTAR Minion, digawe saka bahan bermutu, awet lan non-slip. Kanthi bolongan saluran ing sisih ngisor, ngalangi sabun supaya ora direndhem; Uga kanthi desain tutup, luwih gampang digawa nalika lelungan; Kanthi permukaan sing alus, rasane kepenak, uga gampang diresiki; Uga bisa digunakake ing pawon, bisa uga disimpen ing pawon. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.
  • Minions washbasin CH-6361

    Baskom minion CH-6361

    LONGSTAR Minions wastafel, digawe saka bahan bermutu, awet lan non-slip, uga bisa kontak karo panganan. Kanthi ujung sing alus, luwih kepenak digunakake. Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak. Kanthi pola minion, katon apik lan apik banget.