Panyimpenan

KABEH KATEGORI PRODUK
  • Foldable draw-bar box 58L LJ-1998

    Kothak bar gambar sing bisa dilipat 58L LJ-1998

    Kothak garis lempitan LONGSTAR digawe saka bahan berkualitas tinggi sing awet. Kanthi desain roda, iku trep banget kanggo sampeyan! Yen kudu dipindhah, ora usah ditahan, cukup wae ok wae; Kanthi desain rod, pancen trep; Sing luwih penting yaiku bisa dilipat, yen ora digunakake, cukup lempitan iku ok, bisa ngirit akeh ruangan; Pancen migunani kanggo blanja, nggawa barang, uga bisa lungguh, pancen migunani lan trep ing urip saben dinane.
  • 4 layers storage box(S) LJ-1662

    Kothak panyimpenan 4 lapisan (S) LJ-1662

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Kanthi 4 lapisan lan desain laci, panyimpenan kapisah iki bakal luwih apik, migunani banget ing saben dinane.
  • Foldable storage box 40L LJ-1997

    Kothak panyimpenan lipat 40L LJ-1997

    Kothak panyimpenan LONGSTAR digawe saka bahan berkualitas tinggi sing awet. Bisa disimpen kanthi apik, nolak ora tumoto; Kanthi desain tutup, bakal nyegah rereget; Uga nganggo desain gagang, iku gampang banget kanggo sampeyan! Sing luwih penting yaiku bisa dilipat, yen ora digunakake, cukup lempitan iku ok, bisa ngirit akeh ruangan; Kanthi permukaan sing alus, gampang di resiki, uga rasane penak.
  • 4 layers storage box(M) LJ-1663

    Kothak panyimpenan 4 lapisan (M) LJ-1663

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Kanthi 4 lapisan lan desain laci, panyimpenan kapisah iki bakal luwih apik, migunani banget ing saben dinane.
  • Storage box (L) LJ-1603

    Kothak panyimpenan (L) LJ-1603

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Bisa disimpen kanthi apik, nolak ora tumoto; Kanthi desain tutup, bakal nyegah rereget; Kanthi kapasitas dhuwur, pancen migunani ing urip saben dinane.
  • 4 layers storage box(L) LJ-1665

    Kothak panyimpenan 4 lapisan (L) LJ-1665

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Kanthi 4 lapisan lan desain laci, panyimpenan kapisah iki bakal luwih apik, migunani banget ing saben dinane.
  • Storage box (M) LJ-1605

    Kothak panyimpenan (M) LJ-1605

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Bisa disimpen kanthi apik, nolak ora tumoto; Kanthi desain tutup, bakal nyegah rereget; Kanthi kapasitas dhuwur, pancen migunani ing urip saben dinane.
  • 4 layers storage box(XL) LJ-1666

    Kothak panyimpenan 4 lapisan (XL) LJ-1666

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Kanthi 4 lapisan lan desain laci, panyimpenan kapisah iki bakal luwih apik, migunani banget ing saben dinane.
  • Storage box (S) LJ-1606

    Kothak panyimpenan (S) LJ-1606

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Bisa disimpen kanthi apik, nolak ora tumoto; Kanthi desain tutup, bakal nyegah rereget; Kanthi kapasitas dhuwur, pancen migunani ing urip saben dinane.
  • Square storage box with lid LJ-1615

    Kothak panyimpenan kothak kanthi tutup LJ-1615

    Kothak panyimpenan LONGSTAR, digawe saka bahan berkualitas tinggi, sing awet. Bisa disimpen kanthi apik, nolak ora tumoto; Kanthi desain tutup, bakal nyegah rereget; Kanthi kranjang panyimpenan minimalis lan apik gayane, omah bakal luwih ayu lan resik.
  • Desktop storage box LJ-1618

    Kothak panyimpenan desktop LJ-1618

    Kothak panyimpenan desktop LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, sing awet. Bisa disimpen kanthi apik, nampik meja dadi ora tumoto; Kanthi kothak panyimpenan minimalis lan apik gayane, bakal luwih resik lan luwih resik.
  • Multifunctional tissue box LJ-1625

    Kothak jaringan multifungsi LJ-1625

    Kothak jaringan multifungsi LONGSTAR, digawe saka bahan bermutu, awet. Bisa disimpen kanthi apik, bisa uga kothak panyimpenan ing sisih kiwa, lan sing tengen bisa dadi kothak jaringan, pancen migunani ing ruang; Kanthi iki, bakal luwih apik lan luwih resik.