Botol Baja tahan karat

KABEH KATEGORI PRODUK
  • Stainless steel bottle 360ml(L) CH-XO360

    Botol stainless steel 360ml (L) CH-XO360

    Botol stainless steel LONGSTAR, digawe saka bahan stainless steel, sing aman lan sehat. Kanthi teknologi Vacuum, nyegah hawa panas, saya suwe saya anget; Kanthi permukaan sing alus, rasane kepenak; Kanthi desain pola warna-warni, rasane modis lan apik.
  • Stainless steel bottle 300ml CH-XQ300

    Botol stainless steel 300ml CH-XQ300

    Botol stainless steel LONGSTAR, digawe saka bahan stainless steel, sing aman lan sehat. Kanthi teknologi Vacuum, nyegah hawa panas, saya suwe saya anget; Kanthi desain tali silikon, luwih gampang ditahan lan ing njobo; Kanthi permukaan sing alus, rasane kepenak; Kanthi desain pola warna-warni, rasane modis lan apik.
  • Stainless steel bottle 260ml CH-RN260

    Botol stainless steel 260ml CH-RN260

    Botol stainless steel LONGSTAR, digawe saka bahan stainless steel, sing aman lan sehat. Kanthi teknologi Vacuum, nyegah hawa panas, saya suwe saya anget; Kanthi desain gagang dobel, gampang dicekel; Kanthi permukaan sing alus, rasane kepenak; Kanthi desain pola warna-warni, rasane modis lan apik.
  • Vacuum Food Jar 300ml CH-MF300

    Jar Vacuum Food 300ml CH-MF300

    Jar panganan vakum LONGSTAR, digawe saka bahan stainless steel, sing aman lan sehat. Kanthi teknologi Vakum, nyegah hawa panas, sup bakal suwe saya suwe anget; Kanthi permukaan sing alus, rasane kepenak; Kanthi desain pola warna-warni, rasane modis lan apik.
  • Stainless steel bottle 450ml CH-RB450

    Botol stainless steel 450ml CH-RB450

    Botol stainless steel LONGSTAR, digawe saka bahan stainless steel, sing aman lan sehat. Kanthi teknologi Vacuum, nyegah hawa panas, saya suwe saya anget; Kanthi desain gagang silikon, luwih gampang ditrapake; Sawise pencet, mula bakal mbukak; Kanthi permukaan sing alus, rasane kepenak; Kanthi desain pola warna-warni, rasane modis lan apik.
  • Stainless steel bottle 600ml CH-RB600

    Botol stainless steel 600ml CH-RB600

    Botol stainless steel LONGSTAR, digawe saka bahan stainless steel, sing aman lan sehat. Kanthi teknologi Vacuum, nyegah hawa panas, saya suwe saya anget; Kanthi desain gagang silikon, luwih gampang ditrapake; Sawise pencet, mula bakal mbukak; Kanthi permukaan sing alus, rasane kepenak; Kanthi desain pola warna-warni, rasane modis lan apik.
  • Stainless steel bottle 360ml CH-RP360

    Botol stainless steel 360ml CH-RP360

    Botol stainless steel LONGSTAR, digawe saka bahan stainless steel, sing aman lan sehat. Kanthi teknologi Vacuum, nyegah hawa panas, saya suwe saya anget; Kanthi desain gagang non-slip kaping pindho, luwih gampang ditrapake; Sawise pencet, mula bakal mbukak; Kanthi permukaan sing alus, rasane kepenak; Kanthi desain pola warna-warni, rasane modis lan apik.
  • Stainless steel bottle with straw 360ml CH-RM360

    Botol stainless steel nganggo jerami 360ml CH-RM360

    Botol stainless steel LONGSTAR nganggo jerami, digawe saka bahan stainless steel, sing aman lan sehat. Kanthi teknologi Vacuum, nyegah hawa panas, saya suwe saya anget; Kanthi desain gagang non-slip dobel, gampang dicekel, cocog karo bocah sing sinau ngombe; Kanthi desain pola 3D warna-warni, rasane modis lan apik.
  • Stainless steel bottle 600ml CH-RO600

    Botol stainless steel 600ml CH-RO600

    Botol stainless steel LONGSTAR, digawe saka bahan stainless steel, sing aman lan sehat. Kanthi teknologi Vacuum, nyegah hawa panas, saya suwe saya anget; Kanthi desain pola 3D warna-warni, rasane modis lan apik.
  • Stainless steel bottle 600ml(L) CH-RH600

    Botol stainless steel 600ml (L) CH-RH600

    Botol stainless steel LONGSTAR, digawe saka bahan stainless steel, sing aman lan sehat. Kanthi teknologi Vacuum, nyegah hawa panas, saya suwe saya anget; Kanthi desain tali silikon, bisa digunakake ing njobo; Kanthi permukaan sing alus, rasane kepenak; Kanthi desain pola warna-warni, rasane modis lan apik.
  • Stainless steel bottle 300ml(S) CH-XO300

    Botol stainless steel 300ml (S) CH-XO300

    Botol stainless steel LONGSTAR, digawe saka bahan stainless steel, sing aman lan sehat. Kanthi teknologi Vacuum, nyegah hawa panas, saya suwe saya anget; Kanthi permukaan sing alus, rasane kepenak; Kanthi desain pola warna-warni, rasane modis lan apik.
  • Stainless steel bottle with straw 450ml(S) CH-RH450

    Botol stainless steel nganggo jerami 450ml (S) CH-RH450

    Botol stainless steel LONGSTAR nganggo jerami, digawe saka bahan stainless steel, sing aman lan sehat. Kanthi teknologi Vacuum, nyegah hawa panas, saya suwe saya anget; Kanthi permukaan sing alus, rasane kepenak; Kanthi desain pola warna-warni, rasane modis lan apik.