Papan pemotong anti-bakteri DD-6399

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Produk: Papan pemotong anti-bakteri
Merek : LONGSTAR
Barang no: DD-6399
Bahan : PP + ion perak + Serat jerami + TPR
MOQ: 3000 pcs / warna
Ukuran produk : 39.5 * 27.5 * 2cm
Bobot produk: 1070g
Jumlah karton : 12 pcs / CTN

Ukuran karton master : 41 * 28.5 * 28cm
Gaya: antibakteri sing efektif, panggunaan kaping pindho, kanthi gilingan piso, gampang diresiki
Wong sing ditrapake : Publik
Kothak warna : ora
Werna : oranye , ijo (Bisa disesuaikan)
Papan asalipun : ZHEJIANG, CHINA
Sertifikat : LFGB, FDA, ISO9001, ISO14001
Laporan Audit Sosial : BSCI , Starbucks, Wal-Martand, Disney

Papan pemotongan antibakteri LONGSTAR, kanthi serat perak antibakteri serat jerami gandum, iku protèktif sehat lan lingkungan, kasedhiya kanthi sisi loro, kanthi grinder piso lan posisi grinding khusus, uga gampang dibersihake. Bahan serat jerami sing ramah lingkungan ditambah karo ion perak, bisa nganti tekan jamur antibakteri 24 jam; Desain berkapasitas tinggi tumpahan, bisa digunakake kanggo nglereni woh, jus buah ora bakal metu, uga bisa digunakake kanggo nampan woh modis, cangkir cangkir got; Desain kanggo grinding area, yaiku grinding papak, jahe, wortel, apel lan panganan bayi liyane uga gampang ditindakake; Kanggo desain gilingan piso, Yen peso kethul, aja wedi. Yen wis diasah, luwih tajem kaya sadurunge;


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita