Cruet kaca 530ml

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Produk: Cruet kaca 530ml
Merek : LONGSTAR
Barang no: LJ-1706
Bahan : ABS + kaca + Silikon
MOQ : 3000 pcs
Ukuran produk : 6.9 * 6.9 * 28.4cm
Bobot produk: 380g
Jumlah karton : 24 pcs / CTN

Ukuran karton utama : 49 * 32.5 * 32cm
Gaya : tutup dipencet
Wong sing ditrapake : Publik
Kothak warna : ya
Werna : transparan
Papan asalipun : ZHEJIANG, CHINA
Sertifikat : LFGB, FDA, ISO9001, ISO14001
Laporan Audit Sosial : BSCI , Starbucks, Wal-Martand, Disney

Cruet kaca LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan, aman lan sehat. Bisa digunakake kanggo nyimpen minyak, saos, cuka. Desain transparan, kanthi cetha ndeleng apa sing ana ing jero, lan pira sing ana ing kono, Sawise dibukak, gampang diluncurake. Desain non-slip ngisor, luwih stabil. Plug panyegelan silikon berkualitas tinggi, aman lan tanpa ambu, tanpa bocor minyak; Nanging aja nganti prekara-prekara sing digunakake ing ngisor iki: Aja tuang minyak sing wis digawe panas ing pot, supaya botol kaca ora pecah; Panci digawe saka gelas, aja nganti ngalahake sing keras, lan aja nganti tiba tiba tiba; Aja nyelehake pot minyak sing diisi ing sandhing kompor; Nalika ngresiki, aja nggunakake werni waja sing ngresiki, supaya ora bisa nggoreng pot minyak, sing bakal mengaruhi kaendahan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita