Panyimpenan kaca 800ml

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Produk: panyimpenan kaca 800ml
Merek : LONGSTAR
Barang no: LJ-1685
Bahan : PP + stainless steel 304 + gelas
MOQ : 3000 pcs
Ukuran produk : 10.8 * 10.8 * 12.5cm
Bobot produk: 432g
Jumlah karton : 24 pcs / CTN

Ukuran karton master : 46.5 * 35 * 28cm
Gaya : Desain unik , desain nyaman
Wong sing ditrapake : Publik
Kothak warna : ya
Werna : transparan
Papan asalipun : ZHEJIANG, CHINA
Sertifikat : LFGB, FDA, ISO9001, ISO14001
Laporan Audit Sosial : BSCI , Starbucks, Wal-Martand, Disney

Panyimpenan kaca LONGSTAR, digawe saka bahan bahan panganan, kanthi tutup stainless steel, aman lan sehat. Kanthi desain unik non-slip awak botol, rasane kepenak. Suhu sing ditrapake: tutup 0-100 ℃, botol 0-60 ℃.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita