Kothak Tisu Pola Nenun

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Nomer produk: LJ-0872
Jeneng: Kothak Tisu Pola Tenunan
Materi: PP
Nomer kemasan: 1 × 36 wae
Ukuran Produk: 22.5 * 14.5 * 9.5cm
Ukuran karton: 68 * 45 * 40cm
Bobot net: 183g / a
Barcode: 6922286925393

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita