Trash Can nganggo Langkah Pedal

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Nomer barang: LA-06
Jeneng Produk: Trash Can with Step Pedal
Materi: PP
Nomer kemasan: 1 × 24 wae
Ukuran Produk: 18 * 21cm
Ukuran karton: 73 * 39 * 65cm
Bobot net: 401g / a
Barcode: 6922286980309

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita