Kotak bumbu bumbu rong kompartemen nganggo Gagang

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Nomer produk: LJ-0180
Jeneng produk: Kothak Bumbu Bumbu Dua-kompartemen kanthi Gagang
Materi: PP, PS
Nomer kemasan: 1 × 48 mung
Ukuran Produk: 13 * 12.8 * 8cm
Ukuran karton: 55 * 42.5 * 35cm
Bobot net: 106g / a
Barcode: 6962286900333

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita